• JORNADA DE VOCACIONES NATIVAS 2024


    Hágase tu voluntad. Todos discípulos, todos misioneros
  • ENCUENTRO DE JÓVENES 2024


    ¡Apúntate!
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

jueves, 18 de noviembre de 2021

CONCURS DE DIBUIX D'INFÀNCIA MISSIONERA

 

JA ÉS AQUÍ EL CONCURS D'INFÀNCIA MISSIONERA:

 "TU ETS LLUM PER AL MÓN"-

Per novè any consecutiu les Obres Missionals Pontifícies llancen el concurs d'Infància Missionera, amb el lema "Tu ets llum per al món!".


Enguany es tracta d'un dibuix que plasmi aquest lema, en el qual s'avaluarà la inventiva i l'habilitat en el traç, el color o les noves tecnologies.
El lema d'Infància Missionera del gener vinent és "Amb Jesús a Jerusalem. Llum per al món!", quina millor inspiració per a un dibuix, en el qual la llum és tan important...

Es tracta d'un concurs individual en el qual els petits poden demostrar la seva creativitat i habilitats artístiques mitjançant un dibuix emprant les tècniques plàstiques tradicionals o bé amb l'ús de les noves tecnologies.

El campió de cada categoria rebrà una tauleta; i auriculars bluetooth per als segons i tercers. Tots els premiats rebran una subscripció gratuïta anual a la revista Gest.

El guanyador de cada categoria també rebrà una plaça d'inscripció gratuïta per a la participació en el Campament d'Infància Missionera que se celebrarà a Navarra durant el pròxim estiu. A més, els treballs guanyadors seran la portada i contraportada de la revista Gest en la seva edició d'estiu.

En el concurs d'Infància Missionera podran participar nens d'educació primària de totes les diòcesis espanyoles, de manera individual, Cada concursant en funció de la seva edat, competirà en les següents categories:

Categoria 1: per a nens i nenes de 1r a 3r de primària.

Categoria 2: per a nens i nenes de 4t a 6è de primària.

Els dibuixos hauran de presentar-se en un format original A4 i la data límit de presentació, en les Delegacions Diocesanes de Missions s'ha fixat per al 17 de gener. Cada participant haurà d'estar representat per un responsable major d'edat, que presentarà el treball dels nens de la seva escola, parròquia o família.

Font: Obres Missionals Pontifícies