• JORNADA DE INFANCIA MISIONERA 2024


    Comparto lo que soy
  • CONCURSO INFANCIA MISIONERA 2024


    ¡Participa!
  • EJERCICIOS ESPIRITUALES 2023


    Termina el año en la cuna del patrón de las misiones
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

lunes, 25 de abril de 2022

DEIXA PETJADA, SIGUES TESTIMONI.

 El 8 de maig , "diumenge del Bon Pastor", l'Església celebra dos Jornades Vocacionals de forma conjunta:

----  Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions: De caràcter universal, pretén suscitar en tots els joves la pregunta per la seva vocació, i que la comunitat cristiana promogui les vocacions cristianes amb la pregària i l'acompanyament.

----  Jornada de Vocacions Natives o Nadiues: Busca sostenir les vocacions d'especial consagració que sorgeixen en els Territoris de Missió, per intentar aconseguir que cap d'elles es quedi frustada per manca de recursos. Amb aquesta finalitat, a més de l'oració, promou la col·laboració econòmica.

Ambdues són organitzades per la Conferéncia Episcopal Espanyola (CEE), la Conferència Espanyola de Religiosos (CONFER), la Conferència Espanyola d'Institus Seculars (CEDIS), i Obres Missionals Pontifícies (OMP).

El lema d'aquestes Jornades és: "Deixa petjada, sigues testimoni", fent-se ressò de les paraules del Papa Francesç en la JMJ de Cracovia (2016): "Jesús et crida a deixar petjada en la vida, una empremta que marqui la teva història i la història de molts".

Per a més informació: https://omp.es/