• MISSATGE JORNADA MUNDIAL DE LES MISSIONS 2018


  “Amb els joves, portem l’Evangeli a tothom” Francesc - DOMUND 2018
 • Guia Compartir la Missió 2018


  Propostes de voluntariat missioner per a joves
 • ANIMACIÓ MISSIONERA


  Recursos per l’animació missionera de joves
 • SUPERGESTO


  Revista missionera pels joves
 • GESTO


  Revista missionera pels nens
 • REVISTA MISIONEROS


  Revista missionera per a adults que recull l’actualitat missionera de l’Església

martes, 25 de abril de 2017

AQUÍ ESTIC SENYOR, ENVIA'M....

  "Impulsats per l'Esperit..." Així titula el Papa Francesc el seu missatge per la 54 Jornada Mundial d'oració per les vocacions que celebrarem el pròxim 7 de maig. És l'Esperit de Déu el que mou els cors per anar a evangelitzar. La dimensió missionera neix de l'entranya de la fe. És Déu mateix el que crida i envia. La vocació no és alguna cosa afegida: és fruit de l'amor de Déu que contínuament està cridant als homes.
"Aquí estic, envia'm..." La crida a una vida d'especial consagració: a la vida consagrada o al sacerdoci implica una resposta de docilitat i confiança. És el compromís per deixar a un costat la tranquil·litat d'una vida més o menys acomodada, i sortir a la trobada d'altre per portar-li a Déu.
En aquest dia en el qual se celebren conjuntament dues jornades missioneres: la d'oració per les vocacions i la de vocacions natives, amb la finalitat de promoure l'oració i la col·laboració perquè Déu enviï noves vocacions a la seva Església i perquè les vocacions naixents als territoris de missió tinguin els recursos necessaris per a la seva formació i sosteniment. El cartell recull aquests dos aspectes amb les fotografies.
La fotografia general, en l'angle inferior dret, visibilitza l'alegria dels qui han decidit seguir al Mestre. Així neixen les vocacions: en un ambient d'alegria, oració i comunió. Tots caminen junts, compartint la seva fe.
Tres fotos de vocacions: vocació al sacerdoci, per estar prop del germà; vocació a la vida consagrada, amb un grup de joves que mostra la seva alegria després d'haver respost: "aquí estic, envia'm", i vocacions natives en un lloc de missió, que reflecteixen aquesta mateixa alegria després de descobrir que la vida recobra el seu sentit si es lliura als altres.