• "Sigues valent, la missió t’espera"


  Descarrega tots els materials per celebrar el Domund 2017
 • Presentació Domund 2017


  "El valor de ser missioners" Anastasio Gil, Director d’OMP Espanya
 • Missatge del Papa pel Domund 2017


  "La Missió en el cor de la fe cristiana"
 • Reflexió Pastoral Domund 2017


  "Qüestió de valentia", Javier Carlos Gómez Director Diocesà d’OMP Valladolid
 • Què és el Domund?


  La jornada on, d’una manera especial, l’Església prega pels missioners i col·labora amb ells
 • A qui ajuda el Domund?


  Els donatius fan possible la tasca evangelitzadora de l’Església en els territoris de missió
 • Què són els territoris de missió?


  Coneix a fons les missions amb el mapa en el que es mostra on estan els missioners i l’ajuda enviada per OMP Espanya

martes, 25 de abril de 2017

AQUÍ ESTIC SENYOR, ENVIA'M....

  "Impulsats per l'Esperit..." Així titula el Papa Francesc el seu missatge per la 54 Jornada Mundial d'oració per les vocacions que celebrarem el pròxim 7 de maig. És l'Esperit de Déu el que mou els cors per anar a evangelitzar. La dimensió missionera neix de l'entranya de la fe. És Déu mateix el que crida i envia. La vocació no és alguna cosa afegida: és fruit de l'amor de Déu que contínuament està cridant als homes.
"Aquí estic, envia'm..." La crida a una vida d'especial consagració: a la vida consagrada o al sacerdoci implica una resposta de docilitat i confiança. És el compromís per deixar a un costat la tranquil·litat d'una vida més o menys acomodada, i sortir a la trobada d'altre per portar-li a Déu.
En aquest dia en el qual se celebren conjuntament dues jornades missioneres: la d'oració per les vocacions i la de vocacions natives, amb la finalitat de promoure l'oració i la col·laboració perquè Déu enviï noves vocacions a la seva Església i perquè les vocacions naixents als territoris de missió tinguin els recursos necessaris per a la seva formació i sosteniment. El cartell recull aquests dos aspectes amb les fotografies.
La fotografia general, en l'angle inferior dret, visibilitza l'alegria dels qui han decidit seguir al Mestre. Així neixen les vocacions: en un ambient d'alegria, oració i comunió. Tots caminen junts, compartint la seva fe.
Tres fotos de vocacions: vocació al sacerdoci, per estar prop del germà; vocació a la vida consagrada, amb un grup de joves que mostra la seva alegria després d'haver respost: "aquí estic, envia'm", i vocacions natives en un lloc de missió, que reflecteixen aquesta mateixa alegria després de descobrir que la vida recobra el seu sentit si es lliura als altres.