• Prega i ajuda a les Vocacions


  7 de maig- Jornada Vocacions Natives i Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions
 • Compromís amb les vocacions


  Presentació Jornada de Vocacions Natives i Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions
 • Missatge del Papa


  "Impulsats per l’Espírit per la Missió"
 • Què és Vocacions Natives?


  Una jornada de pregària i ajuda a les vocacions en els Territoris de Missió
 • A qui ajuda Vocacions Natives?


  A 75.000 seminaristes i 6.500 novicis/es i 2000 formadors en els territoris de missió
 • Com col·laborar?


  Amb un donatiu o amb una beca missionera per a les Vocacions dels Territoris de Missió
 • Pregària Vocacional


  Recursos de pregària per l’oració diària a les escoles

viernes, 9 de octubre de 2015

MISSIONERS DE LA MISERICÒRDIA

     El Papa ha convocat, de manera oficial, el Jubileu extraordinari de la Misericòrdia, que començarà el dia 8 de desembre d'enguany. Per aquest motiu, en el Dia del Domund ja se'ns demana que siguem missioners de la misericòrdia.
     Jesús ens diu: "Sigueu misericordiosos com ho és Déu, el nostre Pare". (Lc. 6,36). Hem d'esforçar-nos per entrar en el cor de Déu i captar el misteri del seu amor ple de misericòrdia.
     Compardir-se de l'altre ens ha de portar -a continuació- a obrar envers el germà amb misericòrdia, que vol dir: donar perdó, abraçada d'estimació, ajuda desinteressada, desig de guarir-li les ferides i retornar-li la joia i la pau perdudes. Tot això és el que Déu fa, amb escreix, envers cadascun de nosaltres.
     A nosaltres se'ns demana que fem aixó amb els altres, els propers i els més llunyans. El dia del Domund ens presenta una oportunitat especial per a exercir la misericòrdia. Hem de revisar el nostre tracte amb els més propers, a casa i a la família, a l'entorn, especialment amb els més necessitats, i eixamplar la mirada terres enllà, als països on els missioners s'esforçen per donar dignitat a les persones més abandonades, i fer-los saber que Déu és el Pare misericordiós que vetlla per ells i els estima.
     Responguem amb generositat amb la nostra pregària i almoina al gran desig de misericòrdia de Déu per tots. Especialment els consagrats al servei diví. "En l'Església tots estan cridats a anunciar l'Evangeli a través del testimoni de vida; i de manera especial es demana als consagrats que escoltin la veu de l'Esperit, que els crida a  anar a les grans perifèries de la missió, entre les persones a les quals encara no ha arribat l'Evangeli" (del misatge del Papa Francesç pel Domund 2015).
     Que no resti la tasca sense fer perquè nosaltres quedem indiferents a la seva crida: "Sigueu misericordiosos".

                                                                                                       Els delegats de Missions a Catalunya