• JORNADA DE VOCACIONES NATIVAS 2024


    Hágase tu voluntad. Todos discípulos, todos misioneros
  • ENCUENTRO DE JÓVENES 2024


    ¡Apúntate!
  • MEMORIA DE ACTIVIDADES


    Mira todo lo que hicimos en 2022
  • MEDITACIÓN DIARIA


    ¡Reza con nosotros por las misiones!
  • SUPERGESTO


    La revista para jóvenes, ahora en formato 100% digital

martes, 9 de octubre de 2018

SI EL MEU COR CANVIA, EL MÓN POT CANVIAR

Ilustración de diversas personas con corazonesEl pròxim 21 d'octubre se celebra a tot el món la Jornada Mundial de les Missions, el DOMUND, amb el lema "Canvia el món".
El lema del DOMUND d'aquest any vol mostrar al món que la missió i l'acció dels missioners fan que el canvi del món sigui possible. I en aquest any, en el qual se celebrarà el Sínode dels Joves, la Jornada Mundial de les Missions 2018 els convida a ells d'una manera molt especial, a ser protagonistes d'aquest canvi. El Papa Francisco, en el seu missatge per a aquesta jornada missionera els implica en la tasca de portar l'Evangeli a tots, com fan els missioners.
El DOMUND proposa un canvi del món, però aquest canvi solament és possible si neix d'un cor canviat. Un cor canviat és aquell en el qual ha entrat Déu. Un cor que abraça l'Evangeli. Els missioners s'esforcen cada dia a portar endavant, amb el seu exemple i treball, l'evangelizatció dels pobles que encara no coneixen a Déu, perquè saben que l'Evangeli produeix el veritable desenvolupament humà i social de les nacions a través de canvis petits, com demana el Papa Francisco.
El DOMUND demana el compromís dels cristians en l'activitat missionera perquè l'anunci de l'Evangeli arribi a aquells àmbits geogràfics o socials on encara no és conegut.
Obres Misionales Pontifícies ha elaborat uns materials que serveixen per a la informació i la sensibilització de l'Església i de tota la societat. Amb ells es convida a valorar i, sobretot, a sostenir la tasca dels missioners entre els més empobrits.

Tots els materials estan disponibles en:

https://www.omp.es/domund/